Skøyte- og hockeyskolene

Våre fire breddeklubber tilbyr skøyte- og hockeyskoler til barn fra 3 til 7 år (+-). Skolene har som regel oppstart i oktober og avsluttes i mars.

Ishockey gir raskt mestringsfølelse og fortsetter med det hver eneste trening. Fokuset er idrettsglede! Hockey`n i Østfold har kompetente, pedagogiske og velutdannende voksne trenere, som har som mål at akkurat ditt barn skal trives i idretten vår. Noen ganger vil barna i tillegg møte yngre hjelpetrenere som spiller hockey på aldersbestemte lag, da flere av klubbene også jobber for å skape gode ungdomsledere.

Så, hvorfor skal du ta med barnet ditt til nærmeste ishall?

Fordi du vil bli overrasket over gleden, samholdet, de kompetente trenerne/lederne, det gode miljøet, de hyggelige menneskene, de fine øvelsene og den gode leken.

Joda, har ikke sønnen eller datteren din stått på skøyter før eller kanskje syns det er uvant å se deg gjennom et plexiglass i stedet for ved siden av seg, vil de kanskje felle en tåre eller to. Men raskt vil de knytte bånd med trenerne og ledere, slik at gleden og nysgjerrigheten kommer tilbake.

Er du redd for å la barnet begynne med ishockey fordi det ser så brutalt ut? –Helt feil, mener professor dr.med. Paul Lereim. Les gjerne hele artikkelen her.

Har du hørt om hvor mye dugnad det er og hvor dyrt det er å spille hockey? Det er både feil og riktig på èn gang. Det vil verken være dugnad eller koste dyrt å være med på skøyte- og hockeyskole. Men ja, det forventes at du stiller opp på dugnad en gang i mellom når poden eventuelt går over til et aldersbestemt lag, men ikke mer enn i annen idrett.

Dugnad utføres for å sikre god aktivitet og et godt tilbud så rimelig som mulig for nettopp din sønn/datter/laget/klubben. Og ja, utstyret koster penger, men hvor mye er det du som bestemmer – man kan kjøpe brukt eller nytt. På skøyte- og hockeyskolene trenger man heller ikke alt. Medlems- og treningskontigenter for lagspill er rimeligere enn i mange andre idretter, nettopp fordi foreldre stiller på dugnad. Og vi vet at du vil utvide nettverket ditt og få nye venner i samme slengen.

Du har skjønt hva vi vil nå; Ta med deg barnet ditt til ishallen – den er nemlig mye varmere enn du tror!

Les mer om skøyte- og hockeyskolen til din nærmeste klubb her:

Fredrikstad: Stjernen Hockey

Moss: Moss Hockey

Halden: Comet

Sarpsborg: IHK Sparta Sarpsborg